WERKEN BIJ

Wat super leuk dat jij ons team wilt komen versterken!

Ervaring is geen vereiste, aangezien we het belangrijk vinden om te investeren in jouw zelfontwikkeling.

Zijn er onderstaand geen vacatures beschikbaar? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen.

MEDEWERKER BEDIENING

Wanneer jij bij ons komt werken, mag je één keer per maand met z’n tweeën op onze kosten komen eten, geniet je regelmatig van personeelsborrels en werk je midden in het centrum van Utrecht.

 

Als medewerker in de bediening begrout je iedereen die binnenkomt, verzorg je de gasten een geweldige avond en weet jij iedereen te adviseren met jouw kennis van de kaart.

 

Ben jij minimaal 2 keer per week beschikbaar, waarvan 1 keer in het weekend (vr-za-zo) en lijkt het jou leuk om deel van het Seven team te worden? Stuur dan direct een mailtje door op de onderstaande knop te drukken of loop gewoon eventjes langs.

KEUKENHULP

Onze keuken is geïnspireerd op de 7 wereldwonderen, wat betekent dat we uit 7 wereldkeukens koken. Onze gasten komen bij ons genieten van shared dining, cocktails en de gezellige sfeer. Daar kan jij ook één keer per maand van meegenieten wanneer je op onze kosten met z’n tweeën komt eten.

 

Word jij enthousiast van koken, mooi uitziende gerechten en vind je het leuk de keuken te ondersteunen dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ben jij minimaal 2 keer per week beschikbaar, waarvan 1 keer in het weekend (vr-za-zo) en lijkt het jou leuk om onze keuken te komen versterken? Stuur dan direct een mailtje door op de onderstaande knop te drukken of loop gewoon eventjes langs.